Egyedi igényeire szabott

Garázsok

Szigetelt és lemez kivitelben is!

A GaraGEFactory termékek előnyei

Tökéletesen kiszolgálja igényeit

A GaraGEFactory termékek előnyei

Tökéletesen kiszolgálja igényeit

Időtálló

Termékeinket Magyarországon gyártjuk, saját gyártási technikával és 10 év garanciát vállalunk rá!

Minőségi anyagokból

A vázszerkezet: 40 x 40 x 2 mm valamint 40 x 20 x 2 mm-es zártszelvény, ipari korrózióvédelemmel ellátva,
A fal anyaga: 40 mm vastag PUR/PIR fegyverzettel töltött szendvicspanel (kérhető vastagság: 60-80-100 mm.

Környezettudatos

A termék összeszerelésénél és legyártásánál és fontos szempont számunkra a környezettudatosság. A villamos szerelvények pedig energiatakerékos LED fényforrás, kapcsolóval, dugóaljzatokkal készülnek.

A szigetelt garázs alapértelmezett tulajdonságai

Rejtett költségek nélkül

Az ár tartalmazza az alaphoz rögzítést, alsó lemezszegést, szigetelt lemezt, cserepeslemez tetőt, ereszcsatornát, szigetelt garázskaput (motorral, távirányítóval).

Funkcionális

 A garázs ereszcsatornával rendelkezik, mely kompozit időtálló anyagból készül, UV és hőálló, színtartó, teherbíró és 10 év gyártói garancia tartozik hozzá. Szellőztetés: párátlanító berendezés: igény szerinti panelbe szerelhető automata kivitel.

Személyre szabott

Kérhető RAL színek: antracit, bézs, csokoládé, ezüst, fehér. A garázskapu: szekcionált, szigetelt kapu, motorral, távirányítóval, fehér színben (kérhető még: ezüst, antracit, aranytölgy, mahagón, dió színekben)

Közvetlenül a gyártótól

Rejtett költségek nélkül

Közvetlenül a gyártótól

Rejtett költségek nélkül

Termék és szolgáltatás is magas minőségben

Amiért ügyfeleink visszatérnek hozzánk

Termék és szolgáltatás is magas minőségben

Amiért ügyfeleink visszatérnek hozzánk

Rugalmasság

Termékeink az ügyféligényeknek megfelelően kerülnek legyártásra, a telepítés pedig szervezetten, környezettudatosan és villámgyorsan zajlik.

Minőség

Saját gyártási technikánknak és 13 éves tapasztaltunknak köszönhetően a legmagasabb minőségben dolgozunk a tervezéstől, egészen az elkészült szerkezet építéséig.

Professzionalitás

Vállalkozásunkat a folyamatos fejlődés és maximális ügyfélkiszolgálás jellemzi. Ezt bizonyítja a több ezer elkészült munka és a visszatérő vásárlóink is.

A kapcsolatfelvételtől egészen az átadásig

Hogyan zajlik a rendelési folyamat?

Ajánlatkérés

Kérjük, minél pontosabban adja meg az igényeit, ossza meg velünk az elképzeléseit, így a tőlünk kapott egyedi árajánlat is pontosabb lesz.

Telefonos konzultáció

Szakértő kollégánk telefonon fogja Önt keresni, hogy szükség esetén a legapróbb részleteket is tisztázni tudjuk.

Egyedi ajánlat

Az igényeinek megfelelően küldeni fogunk egy árajánlatot, gyártással, szereléssel, vállalási határidővel.

Gyártás

Az ajánlat elfogadása után 50%-os előlegszámlát állítunk ki az Ön részére. Amint az összeg beérkezik, megkezdődik a gyártás.

Összeszerelés

Előre egyeztetett időpontban a garázsát a helyszínre ingyenesen kiszállítjuk, és legtöbbször 1 munkanap alatt készre szereljük.

Hogy néz ki álmai garázsa?

vakolt és Szigetelt

image_50368257

Rejtett acélszerkezettel

Tökéletes funkcionalitás

Vakolt garázsainknál a szendvicspanel kívülről egy műgyantás vakolatot kap, így a garázs kívülről pontosan úgy néz ki, mint egy tégla épület, hőtechnikailag viszont sokkal többet tud: a 6 cm vastag szendvicspanel megfelel egy 10 cm-el szigetelt 38 cm-es tömör tégla falazatnak.

Személyre szabhatóság

Több mint 300 szín közül választhat!

3 hónapos szállítási határidővel

Standard méretek árai:

Lemezgarázs

Mobilgarázs

A lemezgarázs ára kedvezőbb, mert itt a fal tetőlemezből készül.

Standard méretek árai:

Inspirálódj referenciáinkból

Elkészült ügyfélmunkák

Inspirálódj referenciáinkból

Elkészült ügyfélmunkák

Gyakran ismételt kérdések

Segítünk és megválaszoljuk a felmerült kérdéseket!

15 cm vastag sóderágyra öntsenek ki 15 cm vastag egybefüggő betont. Az így kapott felület vízszintes legyen. A garázs méreteinél ajánlott minden oldalon 15 cm-es túlnyújtást alkalmazni, tehát ha pl. 4,0 x 6,0 méteres garázst rendel, akkor a beton felülete 4,3 x 6,3 méter legyen.

A garázs választott méreteinél a tető túlnyúlik, helyenként 15-30 cm-t is, így célszerű a garázs környezetében lévő 50-60 cm-t szabadon hagyni. Természetesen előfordulhat, hogy helyszűke miatt egy meglévő épülethez közelítenünk kell, amennyire csak lehetséges. Kérjük, ilyen igény esetén mindenképp beszéljenek az irodával.

Az ajánlat elfogadásakor 50%-os előleget kérünk (banki átutalás), majd a szerelés befejeztével válik esedékessé a fennmaradó 50% (készpénz vagy banki átutalás).

Természetesen! Minden termékünkre 10 év garanciát vállalunk, ezért kérjük, őrizze meg a helyszínen kapott végszámlát!

Tudjuk, hogy Önnek is sürgős, ezért mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb legyártsuk és összeszereljük az Ön garázsát is. Kapacitásainkat úgy menedzseljük, hogy lehetőleg senkinek se kelljen 5 hónapnál többet várnia a garázsára, de a legtöbbször sikerül 4 hónap alatt teljesítenünk. A vállalási határidőről az ajánlat kiküldésekor tájékoztatni fogjuk.

Ez elsősorban a garázs méretének és bonyolultságának („extrázottság”) függvénye, mindent egybevetve jellemzően a telepítés 1-2 munkanapot vesz igénybe.

Nagy valószínűséggel nem, mivel a garázsok általában 100 légköbméter alatti térfogatúak, és a gerincmagasságuk nem haladja meg a 4,5 métert. Ugyanakkor ezt a szabályozást bármelyik helyi hivatal felülbírálhatja, így elképzelhető, hogy az Ön településén mások ezek a számok. Mindenképpen azt javasoljuk, hogy ha ezekhez a méretekhez közeli garázsban gondolkodik, akkor tájékozódjon a helyi kormányablaknál.

A garázskapu átjárhatósága könnyen kiszámítható: a kapu magasságából (garázskapu helyének szabad nyílása) vonjunk le 10 cm-t. Tehát pl. egy 225 cm magas kapu szabad átjárhatósága 215 cm-re adódik.

A számlát célszerű megőrizni, de ha a 10 év alatt valahol elkeveredne, az sem probléma! A rendszerünkben visszakeressük Önt, és nem bújunk ki a felelősség alól!

Nincsenek rejtett költségek. Többek között: alaphoz rögzítés, alsó lemezszegés, szigetelt lemez, cserepeslemez tető, ereszcsatorna, szigetelt garázskapu (motorral, távirányítóval).

64bf19a953cac741087f3a133027ffc5

Közel 10 éve a szakmában

1000+ ügyféllel. Mindig arra törekedtünk, hogy a lehető leggyorsabban és a legnagyobb precizitással szolgáljuk ki az ügyfeleinket!

Mobilgarázs

Személyes igényekre szabva

Ha eltervezi a garázs paramétereit (szélesség, hosszúság, magasság, szín, ajtó, ablak, stb.), akkor mi megvalósítjuk! Ha nincs konkrét elképzelése, akkor válasszon standard méreteink közül!

Töltse ki ingyenes ajánlatkérőnket!

Pár napon belül elküldjük személyre szabott ajánlatunkat!

Töltse ki ingyenes ajánlatkérőnket!

Pár napon belül elküldjük személyre szabott ajánlatunkat!

Ügyféligények, melyeket megoldottunk!

Ügyféligények, melyeket megoldottunk!

Egyedi 6x6 garázs

Az ügyfél legfontosabb kérése a belső szellőztetés hatékony megoldása volt. Ezt a műgyantás vakolattal és a vastag szendvicspanellel tökéletesen megoldottuk. Hőtechnikailag a 6 cm vastag panel megfelel egy 10 cm-el szigetelt 38 cm-es tömör tégla falazatnak. A vakolt és szigetelt garázs 6×6 méretű és 3 m féltető túlnyúlással, egyedi konstrukcióban került kivitelezésre.

Egyedi 6x5 garázs

A garázs egy egyedi méretű 6×5 méteres, előrefele lejtő szerkezet. Szigetelt és vakolt kivitel, a stílusos és letisztult 7016 ral antracit színben.